Party- Bowlinghouse de Ducdalf!

Espel, Flevoland

Extra informatie
Prijs vanaf: €10
Aantal personen: 4 tot 1500
Voor wie: Mannen, Vrouwen, Stellen, Gezinnen

Naar website

Voor uw bruiloft, feest of bijeenkomst bent u van harte welkom in de sfeervolle zalen en cafés van Party & Bowlinghouse De Ducdalf in Espel. Laat uzelf en uw gasten genieten van een buffet of diner, broodbuffet, brunch, gourmet of barbecue. Wilt u daarnaast graag iets actiefs doen, ga dan bowlen, doe een kookworkshop, speel het Ik hou van Holland-spel of boek een van onze gezellige arrangementen. Ook voor catering op locatie kunt u bij ons terecht. Neem vrijblijvend contact op om de legio mogelijkheden te bespreken. Er kan veel bij Party & Bowlinghouse De Ducdalf!

Kinderfeestje
Kinderen zijn dol op een kinderfeestje met bowlen. Laat de kinderen genieten met een uur Magic Bowlen en maak het uzelf gemakkelijk. Wij zorgen voor een hapje en een drankje.

Eten & drinken
In het Oudhollandse café van De Ducdalf en op ons terras kunt u genieten van een lunch of diner. U kunt zo’n maaltijd ook als afhaalmaaltijd bestellen. Of neem een snack aan de bar. De Ducdalf levert bovendien overwerkmaaltijden: smakelijke maaltijden vol energie om nog even door te kunnen.

« Terug naar zoekresultaten