Paintball bij Waterrijk

Tholen, Zeeland

Extra informatie
Prijs vanaf: €29.5
Aantal personen: 8 tot 30
Voor wie: Mannen, Vrouwen

Naar website
Ga de strijd aan met vrienden, familie of collega’s tijdens dit spannende teamspel. Na de uitleg door een instructeur speelt u verschillende tactische spellen op onze twee outdoor paintballvelden. Een overall, masker en 100 paintballs zitten bij de prijs inbegrepen.

Paintball is een strategisch en spannend teamspel waarbij de adrenaline door je aderen giert. Dit actiespel wordt gespeeld met twee teams. Gedurende de speeltijd krijgen de teams verschillende opdrachten om uit te voeren. Het paintballterrein van Outdoor Elements bestaat uit een bos- en speedballterrein. Deze twee terreinen bieden u 3 hectare speelplezier en is perfect voor een actief mannen vrijgezellenfeest.

Wij bieden u de meest geavanceerde semi-automatische wapens en de beste beschermende kleding. Na een gedegen instructie gaat het spel onder doorlopende deskundige leiding van start en u waant zich in de wereld van spanning en verovering.

Verschillende spelvarianten tijdens het vrijgezellenfeest zijn:

– Last man standing
– Save the VIP
– Offense Defense
– Capture the Box

Wij bieden het paintball aan met een onbeperkte speeltijd en inclusief 100 paintballs. Zolang u ‘paint’ heeft kunt u gewoon gebruik maken van de twee speelvelden.

« Terug naar overzicht