Overnachten in een werelderfgoed!

Zuidoostbeemster, Noord Holland

Extra informatie
Prijs vanaf: €950
Aantal personen: 14 tot 18
Voor wie: Vrouwen, Stellen, Gezinnen

Naar website

Welkom bij De Beemsterkamer, een groepsaccommodatie tot 18 personen in de landelijke Zuidoostbeemster, waar gezelligheid, comfort en privacy voorop staan.
De Beemsterkamer is een authentieke accommodatie en is gehuisvest in een nieuw gebouwde stolpboerderij met voorhuis. In de woning is een algemene ruimte en zijn er vijf ruime slaapkamers met ieder een eigen badkamer. In het voorhuis van de accommodatie bevindt zich ‘De Gaard’, de gemeenschappelijke ruimte. Hierin bevindt zich een ruime keuken, een lange eetkamertafel waar je met zijn allen gezellig kunt tafelen of spelletjes doen en er is een zithoek met tv ingericht waar je lekker kunt relaxen. Het biedt u het comfort van een luxe hotel; en dat gecombineerd met de gezelligheid van uw groep kan alleen maar een fijne en leuke tijd als resultaat hebben!
De accommodatie ligt in de Zuidoostbeemster, vlakbij Purmerend. Men kan in De Beemsterkamer dan ook genieten van rust en een landelijke omgeving, met een stad met allerhande voorzieningen vlakbij. Steden als Amsterdam, Alkmaar, Hoorn en Volendam zijn met de auto binnen een half uur te bereiken.
Er is genoeg te doen, zien en te beleven in de Beemster en omgeving voor jong en oud!
Vragen? Neem gerust contact op!

« Terug naar overzicht