Overnachten bij d’n Twist

Overloon, Noord Brabant

Extra informatie
Prijs vanaf: €50
Aantal personen: 2 tot 16
Voor wie: Mannen, Vrouwen, Stellen, Gezinnen

Naar website

In het buitengebied van Overloon, midden in een langgerekt bosgebied en direct aan een knooppunt van wandel-, fiets- en ruiterpaden, ligt d’n Twist. Hier kunt u genieten van rust, huiselijkheid, natuur en cultuur. Wij bieden u verschillende manieren om bij ons te verblijven. Of u nu kiest voor een prachtige kamer met eigen douche en toilet (op basis van B&B) of u huurt de gehele locatie af (op basis van groepsaccommodatie) of u verblijft naar keuze in de blokhut of stacaravan of u maakt gebruik van eigen tent, vouwwagen, caravan of camper op ons prachtige campingterrein, u zit midden in de natuur.

Bij ons bent u verzekerd van een heerlijk verblijf waar u de sfeer van het buitenleven nog proeft.

Ons motto is niet voor niets: kom gerust, blijf gerust, vertrek uitgerust

d’n Twist is een groepsaccommodatie, bed & breakfast, camping en vergaderruimte op één locatie. Onze locatie is daarom uitermate geschikt voor groepen of bedrijven maar ook perfect voor 1 of 2 personen. Als u gebruik wilt maken van activiteiten zijn wij u graag behulpzaam bij het organiseren van allerlei activiteiten. De groepsaccommodatie, bed & breakfast, vergaderruimte en camping staan los van elkaar en u kunt dus in de regel genieten zonder last te hebben van de andere aanwezigen.

Huisdieren zijn helaas niet toegestaan in onze accommodatie en een rookverbod is van toepassing.

Op ons terrein is ruime parkeergelegenheid waar u gratis kunt parkeren, tevens is een oplaadpunt voor elektrische auto’s aanwezig.

Heeft u nog vragen voor d’n Twist ga dan direct naar de contactpagina op de website of neem op een andere wijze contact met ons op.

« Terug naar zoekresultaten