Beach Resort Makkum

Makkum, Friesland

Extra informatie
Prijs vanaf: €230
Aantal personen: 2 tot 12
Voor wie: Mannen, Vrouwen, Stellen, Gezinnen

Naar website

Makkumbeach is een prachtig vakantiepark aan het Friese IJsselmeerstrand.

Met 200 bungalows (in 10 verschillende types van comfortabel tot zeer luxe) en 2 appartementencomplexen met 52 appartementen biedt het park een sublieme vakantie voor ieder budget.

Alle accommodaties zijn privé-eigendom en hebben daarmee grotendeels hun eigen stijl, interieur en speciale kenmerken. Via de gebruiksvriendelijke online-boekingmodule kunnen gasten gemakkelijk hun voorkeuren aangeven. Een privésauna, jacuzzi, whirpool of DVD-speler? Het kan allemaal met een simpele muisklik. Met de diversiteit aan woningtypes en de kronkelende wegen heeft het park een persoonlijke en intieme sfeer; iets wat vaak mist in grote bungalowparken.

Met haar ligging naast een pittoresk Fries visserplaatsje en omringt door water en natuurgebieden, 99% van alle accommodaties liggen dan ook aan het water, is Beach Resort Makkum een unieke vakantiebestemming. Het park heeft echter meer te bieden dan natuur, ruimte en ontspanning; ook voor een actieve vakantie zit u hier goed! Door de vrijwel altijd aanwezige bries en het ondiepe water is het IJsselmeerstrand zeer geliefd bij kite- en windsurfers. De vele vaarten, sloten en meren in de omgeving maken Beach Resort Makkum bovendien een populaire uitvalsbasis om te varen en zeilen. Ook vissers komen hier aan hun trekken; het park staat bekend om haar grote hoeveelheden snoek, baars en karper.

Deze veelzijdigheid is waarschijnlijk de reden dat het park zo’n brede doelgroep aanspreekt: zowel gezinnen met jonge kinderen, gepensioneerden als jongere koppels kunnen op Makkumbeach.nl hun hart ophalen. Bovendien is er in de grotere bungalows ruimte voor groepen tot 12 personen; ideaal voor vriendengroepen en families die samen op vakantie willen.

« Terug naar overzicht