Luxe groepsaccommodatie de Koekoeksklok

Beilen, Drenthe

Extra informatie
Prijs vanaf: €850
Aantal personen: 12 tot 20
Voor wie: Stellen, Gezinnen

Naar website

Wakker worden met in de verte het geblaat van schaapjes. De deur opengooien en zo de frisse Drentse natuur instappen. Bij groepsaccommodatie De Koekoeksklok geniet u van deze landelijke taferelen temidden van de prachtige natuur in de Drentse Hooglanden. U bent er even helemaal tussenuit in een gemoedelijke sfeer met aandacht voor elkaar. Groepsaccommodatie de Koekoeksklok, is dé plek voor uw bijzonder verzorgde vakantie.

De luxe groepsaccommodatie de Koekoeksklok ligt in het hart van Drenthe en is gebouwd in 1856. De boerderij is in 2007 volledig gerenoveerd met behoud van haar 19de eeuwse uitstraling. Comfortabel logeren op het Drentse platteland, is wat wij u bieden. De boerderij ligt aan een rustige dorpsstraat in het buurtschap Brunsting waar voornamelijk trekkers, buurtbewoners en dagjesmensen passeren.

De luxe groepsaccommodatie beschikt over 8 comfortabele tweepersoons kamers, waarvan 6 met eigen badkamer en 2 met een gedeelde badkamer. Ideaal voor een familieweekend of vriendenweekend. In de gezellige groepsruimte kunt u genieten van gezamenlijke maaltijden en spelletjes.

Beschut gelegen naast de groepsaccommodatie treft u een luxe vakantiewoning voor 1 tot 5 personen aan. De aangepaste vakantiewoning is rolstoeltoegankelijk en toegerust op een eventuele zorgvraag. Uitermate geschikt voor senioren en mensen met een lichamelijke beperking. Ook te boeken in combinatie met de groepsaccommodatie.

« Terug naar zoekresultaten