Landhuis Ysselsteyn

Ysselsteyn, Limburg

Extra informatie
Prijs vanaf: €825
Aantal personen: 10 tot 24
Voor wie: Mannen, Vrouwen, Stellen, Gezinnen

Naar website

Landhuis Ysselsteyn is een bijzondere groepsaccommodatie met een prachtige grote tuin: een privé park!

Begin 2017 is ons Landhuis verbouwd en gepimpt. Het is de ideale logeerplaats voor een familieweekend, vriendenweekend of een zakelijke heisessie. Ontspannen én vergaderen in het groen, het kan allebei. Landhuis Ysselsteyn is te huur voor groepen vanaf 10 tot maximaal 24 personen.
Binnen en buiten heeft u heel veel ruimte. Maar liefst 8 slaapkamers, 2 badkamers, een douche, grote keuken met kookeiland en eetgedeelte, verlaagd zitgedeelte met openhaard, een serre/overdekt rookgedeelte en een ontspanningsruimte staan tot uw beschikking. Nieuw is onze OFYR: een grill-Ring die buiten koken tot een heel aparte beleving maakt. Zomer en winter.

De tuin is 1,5 ha groot en grenst aan natuurgebied de Rouwkuilen. U wandelt langs uw eigen vijver, door uw eigen park zo de vrije natuur in. In het dorp Ysselsteyn vindt u winkel, horeca en catering. Venray en Deurne zijn per fiets en auto snel te bereiken: 8 km. En voor een dagje erop uit kijk dan op onze pagina “omgeving” daar vind je voor zowel familie- als ook voor vriendengroepen , voor jong en oud(er) hele gave uitjes! Marian Claessens heet u van harte welkom. De Limburgse vlaai staat voor u klaar én ook een mand kakelverse eieren

« Terug naar overzicht