Landhuis Ysselsteyn

Ysselsteyn, Limburg

Extra informatie
Prijs vanaf: €825
Aantal personen: 10 tot 24
Voor wie: Mannen, Vrouwen, Stellen, Gezinnen

Naar website

Landhuis Ysselsteyn, vakantie vieren met privé park. Onze gasten geven ons een 9,3 gemiddeld, alles ziet er piekfijn uit. Voor grote groepen hebben we een korting ‘s regeling.(zie knop tarieven op onze website)

Landhuis Ysselsteyn is geschikt voor vrienden- familie- en groepsvakanties vanaf 10 personen tot 24 personen! Met maar liefst 8 slaapkamers, 2 badkamers, beide met bad en douche en beneden nog 1 douche. Bij reservering door een groep van meer dan 20 personen veranderen wij de jachtkamer in een slaapzaal met 4 vaste bedden!!!

Landhuis Ysselsteyn is een riant vakantiehuis met privé park dat grenst aan natuurgebied Rouwkuilen in de Peel van Ysselsteyn. U geniet er volop van de vrijheid, natuur en rust want u heeft maar liefst 1,5 ha groen en water als uw eigen recreatiegebied. Het landhuis en park met grote vijver zijn met liefde onderhouden en nodigen uit tot een leuke wandeling. Jonge kinderen vermaken zich hier ook prima en u hoeft u geen zorgen te maken want het kind veilige hekwerk zorgt voor hun veiligheid. Het interieur ziet er fantastisch uit en is in 2012 volledig nieuw gemeubileerd.

We hangen de vlag uit voor onze gasten en de Limburgse vlaai staat voor u klaar en ook een mand kakel verse eieren!!!!

« Terug naar overzicht