Kabouterland

Exloo, Drenthe

Extra informatie
Prijs vanaf: €8.5
Aantal personen: 2 tot 500
Voor wie: Gezinnen

Naar website

Kom naar Kabouterland Exloo en ga mee op avontuur!

Middenin Exloo in Drenthe ligt Kabouterland, een avontuurlijk en gezellig familiepark vol speelplezier.
Zodra je er binnenkomt, kom je terecht in een andere wereld. De wereld van de kabouters.
Dolend door een geheimzinnig konijnenhol, kun je ze van dichtbij bespieden… en hun vriendjes. Maak ook een tocht door de trollengrot. Wist je dat alleen in Kabouterland de kabouters goed kunnen opschieten met de trollen?

Neem het overdekte wandelpad naar de raadselachtige kasteelruïne. Onderweg ontmoet je allerlei leuke, kleine dieren. Sommige daarvan komen uit verre landen. Misschien weet jij de mysterieuze kabouterstenen wel te vinden tussen al die bijzondere planten.

Kabouterland biedt ook volop speeltuinplezier, zowel binnen als buiten. Klimmen, klauteren, kruipen, glijden: leef je maar lekker uit. En ook als er een buitje valt, speel je gewoon lekker door in de grote speelschuur.

Even uitgespeeld? Rust dan lekker uit op één van de gezellige terrassen en picknickplekken onder het genot van een hapje en een drankje. Neem ook een kijkje in onze gezellige onderaardse winkel. Je komt ogen te kort!

Tips Met een abonnement kun je een heel seizoen lang net zo vaak komen spelen en avonturen beleven met de kabouters als je maar wilt.

Met een combiticket kun je met een flinke korting zowel Kabouterland als Wonderwereld in Ter Apel bezoeken. Middenin één van de laatste stukjes oerbos in Nederland vind je daar de wereld aan spanning, avontuur en… speelplezier.

Nieuwsgierig geworden? Kijk eens op onze website: www.kabouterland.nl. Naast alle praktische informatie over openingstijden, entreeprijzen, schoolreisjes en kinderfeestjes, vind je daar ook het verhaal van de magische steen. Daarin wordt een heleboel verteld over kabouters, trollen, dieren… Maar lang niet alles. Want dat ontdek je alleen als je zelf naar Kabouterland komt om het allemaal te beleven.

« Terug naar overzicht