Go Extreme!

Kaag, Zuid Holland

Extra informatie
Prijs vanaf: €65
Aantal personen: 15 tot 60
Voor wie: Mannen, Vrouwen, Stellen, Gezinnen

Naar website

Voor een actieve en spectaculaire dag waarbij iedereen onze extreme gave watersporten zal ervaren is ons GO EXTREME programma. Zo kan er worden gewaterskied of gewakeboard, flyboarden en als kers op taart het Blob springen!

Waterskiën doen we achter onze Ski-Nautique met elk een 343 PK PCM Marine Engine en watertanks. De Ski-Nautique is voorzien van een boom (hulpstang). Deze boom maakt het zó eenvoudig dat je de eerste dag al instaat bent te waterskiën. Natuurlijk kunnen ervaren waterskiërs en wakeboarders gelijk starten achter de boot! Flyboarden is een nieuwe en spectaculaire manier van watersporten. Je wordt als het waren uit het water omhoog gespoten en vliegt tot meters boven het water. De Blob, een springkussen op het water brengt een hoop lol in de groep. Vanaf de “duikplank” spring je alleen of samen op de Blob en wordt je gelanceerd in het water. Tevens is dit programma onder begeleiding van ervaren instructeurs. Uiteraard zorgen wij voor helmen, zwemvesten en indien nodig wetsuits.

Na een dag actief op het water gaat de scheepsbar op onze gezellige accommodatie open voor een borrel, terwijl op de achtergrond muziek aan staat, in onze haventuin met terras en buitenkeuken wordt in de tussentijd een heerlijke BBQ voorbereid. Voor wie even wil ontspannen staat onze jacuzzi opgewarmd klaar in de haventuin. Overnachten kan ook op onze knusse accommodatie.

« Terug naar overzicht