Fun en ontspanning in een watertoren

Vlissingen, Zeeland

Extra informatie
Prijs vanaf: €600
Aantal personen: 2 tot 16
Voor wie: Mannen, Vrouwen, Stellen, Gezinnen

Naar website

In een werkelijk unieke ambiance waar historie en modern comfort samenkomen, kunt u met een gezelschap van 6 tot wel 16 personen riant verblijven en genieten in en om de toren. De Watertoren beschikt over 7 slaapkamers, 3 badkamers, 5 toiletruimtes, een speelruimte in de kelder, een riante tuin, en een echte beleving van het enorme watervat.

Gamen in de kelder
In de haast industriële kelder is een volledig ingerichte speelruimte voor jong en oud met onder andere flipperkasten en biljart. Ook kunt u gebruik maken van de wasmachine en/of droger die hier staan opgesteld.

Comfortabele sauna
Op de 2e tot en met de 4e verdieping zijn in totaal 6 grote 2-persoonskamers. Elke kamer heeft zijn eigen sfeer door de vorm, hoogte van plafonds of de aanwezige meubeltjes. Voorts zijn er hier 2 luxe badkamers met onder meer inloopdouche, ligbad, badkamermeubel en toilet. In een van de badkamers vindt u zelfs een comfortabele sauna.

Het watervat
Vanaf de 4e etage kunt u met een mooie wenteltrap de ruimte onder het watervat bereiken. Vanuit deze ruimte komt u in het immense watervat (300.000 liter). Door de omliggende ramen heeft u vrij uitzicht over de omgeving, de stad en zelfs al een stukje zee.

« Terug naar overzicht