Escaperoom Twente

Diepenheim, Overijssel

Extra informatie
Prijs vanaf: €15
Aantal personen: 4 tot 8
Voor wie: Mannen, Vrouwen, Stellen

Naar website

Escape Room Twente
Escaperooms spelen is wereldwijd de sensatie als uitje voor groepen. In Nederland sinds 2014 te spelen en nu al uitgegroeid tot de beste beleving die je als groep meemaakt..
Escape Room Twente is een spannend, uitdagend en onvoorspelbaar spel. Je gaat met een groep van 4 tot 8 personen een kamer binnen en de deur gaat achter jullie op slot! Het doel van het spel is om de kamer binnen 60 minuten te verlaten. Ontrafel sloten, codes en puzzels door slechts logica en je creativiteit te gebruiken. Is jouw team tot het onmogelijke in staat? Spannend, uniek en leuk voor iedereen. Maar wacht niet te lang, want in een escape room gaat de tijd sneller dan je denkt…

Vrienden & Familie
Met vrienden of familie toe aan een nieuwe en uitdagende ervaring? Escape Room Twente biedt een spannende activiteit die zich uitermate goed leent voor groepen vrienden en familie. Het spel staat garant voor spanning en heel veel plezier!

Min. 4 bezoekers, max. 8 bezoekers.
Combi-arrangementen zijn mogelijk met Pitch&Putt Golf, VoetGolf, Cornhole of andere activiteiten.
Kom je met een grotere groep dan wordt de groep in teams gesplitst. De niet-spelende groep doet een andere activiteit of neemt een drankje aan de bar in ons clubhuis.
Min. leeftijd: 16 jaar.

Actie in de maanden december t/m maart voor groepen vanaf 10 personen:
Voetgolf of Cornhole & Escaperoom : € 20,00 p.p.
Voetgolf of Cornhole & Escaperoom & Stamppotbuffet: € 30,00 p.p.

« Terug naar overzicht