Escape Room 076

Breda, Noord Brabant

Extra informatie
Prijs vanaf: €15
Aantal personen: 2 tot 16
Voor wie: Mannen, Vrouwen, Stellen

Naar website

Het gebouw van de PTT aan de Oude Vest 4 in Breda is in opspraak geraakt. In 1989 verdween een toenmalig medewerker van de PTT op onverklaarbare wijze. Het gerucht ging dat hij zeer belastend materiaal had verzameld tegen de directie en hoge functionarissen van de toenmalige PTT. De heer F. S. is op 13 februari 1989 spoorloos verdwenen. Ondanks uitvoerig politieonderzoek is nooit meer iets van hem vernomen. Het vermoeden bestaat dat er destijds spionage praktijken, omkopingen en banden met de internationale maffia bestonden binnen de hoge gelederen van de PTT.

Het vergeten kantoor – In het kantoor aan de Oude Vest werkte toen ca. 400 medewerkers. Het was het centrum van alle communicatie in Nederland.
Ruim 26 jaar na de vermissing van de PTT medewerker is zijn kantoor ontdekt door een groep studenten. In de ruimte zijn allerlei aanwijzingen gevonden die de geruchten rond malafide praktijken van de toenmalige directie meer dan bevestigen.

Het is mogelijk het oude kantoor van de oud medewerker te betreden, echter geheel op eigen risico. De deur gaat achter je dicht en je krijgt 60 minuten om alle aanwijzingen te vinden en te ontdekken hoe je de kamer kan verlaten.

« Terug naar overzicht