Escape Challenge

Delft, Zuid Holland

Extra informatie
Prijs vanaf: €16.5
Aantal personen: 2 tot 13
Voor wie: Mannen, Vrouwen, Stellen

Naar website

Wil je eens écht iets bijzonders doen? Dan is de Escape Challenge in Delft misschien precies wat je zoekt!

De Escape Challenge is een nieuw en uniek real-life spel waarbij je met een team wordt opgesloten in een afgesloten ruimte. Doel van het spel is om binnen 1 uur te ontsnappen door op zoek te gaan naar verborgen aanwijzingen en mysterieuze raadsels op te lossen.

De Escape Challenge beschikt over twee bloedstollende escape rooms: The Dentist en The Freakshow en biedt daarmee ruimte voor groepen van maximaal 13 personen per uur, verdeeld over de twee kamers.

Meet the dentist…

Kiezen jullie voor The Dentist dan worden jullie als team opgesloten in een griezelige tandartspraktijk en terwijl jullie proberen te ontsnappen zullen jullie ontdekken welke gruwelijkheden zich hebben afgespeeld tussen de vier muren van deze angstaanjagende kamer!

Unieke special effects, een speciaal gecomponeerde soundtrack en bloedstollende lichteffecten zullen de spanning doen stijgen. Hoe goed presteer jij onder druk?

The Dentist werd door NRC Next uitgeroepen tot beste escape room van Nederland!

Join the freakshow…

In deze nieuwste creatie van de Escape Challenge in Delft zijn jullie de freaks die ontvoerd zijn door het circus en gedwongen worden om op te treden voor publiek, tenzij… het jullie lukt om op tijd te ontsnappen natuurlijk.

Bij de officiele escape room van het jaar verkiezing, georganiseerd door escaperoomreviews.nl won The Freakshow de eerste prijs en mag zich daarmee ‘beste escape room van 2015’ noemen!

Met The Freakshow doet de Escape Challenge zijn naam eer aan, escape room is namelijk een understatement voor alles wat je tijdens deze magische belevenis te wachten staat!

Kortom, wil je iets doen met vrienden waar nog lang over nagepraat wordt, plan dan een bezoekje aan de Escape Challenge!

Are you up for the Challenge?

« Terug naar overzicht