Dolfinarium

Harderwijk, Gelderland

Extra informatie
Prijs vanaf: €16.5
Aantal personen: 2 tot 200
Voor wie: Mannen, Vrouwen, Stellen, Gezinnen

Naar website

Zoveel te beleven in één dag!

Waar vind je de leukste speelkameraadjes die je maar kunt wensen? Met wie je altijd de spannendste avonturen beleeft? Die je laten schateren van het lachen en bij wie je je geen seconde verveelt?

Precies. In Harderwijk. In het grootste zeezoogdierenpark van Europa: het Dolfinarium!

Nieuwe show: zomer 2016

Weet je wat helemaal super is? Het vernieuwde Zeeleeuwentheater! De spiksplinternieuwe voorstelling gaat over scheepsleerling Robin, eilandbewoner Marijn en natuurlijk de zeeleeuwen. Wanneer Robin aanspoelt op een mysterieus eiland begint het avontuur. Ergens ligt namelijk een kostbare amulet verstopt! Samen met de zeeleeuwen gaan ze op zoek. Help jij ze mee?

High Dive Show

In de maanden juli en augustus hebben we een spektakel met hoge verwachtingen op het Dolfinarium. Grote stuntmannen duiken van grote hoogte in het water. Deze zomer wordt dus spannender dan ooit.

Dit wil je toch niet missen?

 

Het Dolfinarium is het grootste zeezoogdierenpark van Europa met onder andere dolfijnen, walrussen, zeeleeuwen, zeehonden, roggen en haaien. Het Dolfinarium in Harderwijk biedt bezoekers een dag vol plezier met maar liefst 9 unieke shows en voorstellingen en vele speeltuinen.

« Terug naar overzicht