De Bever Verhuur

Ouddorp, Zuid Holland

Extra informatie
Prijs vanaf: €7
Aantal personen: 2 tot 60
Voor wie: Mannen, Vrouwen, Stellen, Gezinnen

Naar website

De Bever Verhuur in Ouddorp staat garant voor absolute topkwaliteit in de verhuur & modern entertainment. Uw vakantie start hier in één van de vele vakantieparken die de juiste uitvalsbasis vormen voor het ontdekken van de omgeving van Ouddorp.

Daarnaast bieden wij een zeer grote verscheidenheid “kleine” (elektrische) vervoermiddelen aan en meerdere activiteiten, waarbij de wens van de deelnemer centraal staat.

Tijdens de vakantie of een dagje uit een Segway PT tour rijden is een ervaring om niet te vergeten! Of wat denk je ervan om op een elektrische scooter de omgeving te gaan verkennen? Dit is duurzaam, geruisloos en zonder stank van uitlaatgassen. Wil je actiever bezig zijn dan is een Lopifit misschien wat voor jou, normaal lopend kun je gemakkelijk een maximale snelheid van 25 km per uur bereiken en daardoor grote afstanden afleggen. Voor de actievelingen onder ons hebben we mountainbikes te huur. De luxe is dat die zijn uitgerust met elektrische ondersteuning voor als het toch te zwaar gaat worden.

« Terug naar overzicht