Barney’s

Eindhoven, Noord Brabant

Extra informatie
Prijs vanaf: €15
Aantal personen: 10 tot 1000
Voor wie: Mannen, Vrouwen, Stellen

Naar website

Voor gezelschappen van 10 tot 1000 gasten kunnen wij een gezellige avond verzorgen. Van een 6 gangen walking dinner tot 3 gangenkeuzemenu, van feesten met flitsende DJ’s tot aangeklede vergaderingen, van mooie besloten ruimtes met eigen barren tot heerlijk verwarmde terrassen.

Ons restaurant is ruim opgezet, sfeervol ingericht en biedt plaats aan groepen tot 150 personen. Grotere groepen zijn dus van harte welkom bij Barney’s. Bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, familiediners, verjaardagdiners, een reünie of gewoon zomaar, het kan allemaal! De kelder (Club Storm) leent zich bovendien uitstekend voor privé of bedrijfsfeesten tot maximaal 400 personen.

Aan groepen kunnen wij onze voordelige keuzemenu’s aanbieden. Maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk. Ook met uw speciale wensen houden wij graag rekening.
Neem even contact met ons op, dan kunnen wij uw wensen bespreken, u adviseren en een passend voorstel doen.

Zoek je een locatie in Eindhoven of omstreken, vraag het ons en we zullen u een mooi aanbod doen! Alles in een loopafstand van max. 5 minuten van het Centraal Station! Meer informatie? Mail ons.

« Terug naar zoekresultaten