Bungalowpark Hoge Hexel

Wierden, Overijssel

Extra informatie
Prijs vanaf: €150
Aantal personen: 2 tot 20
Voor wie: Mannen, Vrouwen, Stellen, Gezinnen

Naar website

Bungalowpark Hoge Hexel is een sfeervol familiepark op de grens van Salland en Twente. Dit mooi gelegen park, in het wisselende landschap van Overijssel is bij uitstek geschikt voor uw rust en ontspanning.

De bungalows, geschikt van 4 tot 20 personen, liggen prachtig verscholen in het bos of wat meer open op het nieuwste gedeelte van ons park. Alle bungalows zijn vrijstaand en beschikken over een eigen parkeerplaats. De bungalows zijn volledig zelfvoorzienend en als extra bevatten een aantal typen bungalows bovendien een wasmachine. Misschien kiest u eens voor een mooi riet-gedekt landhuisje voor dat extra gevoel van luxe.

Het park is voorzien van veel faciliteiten. Er zijn twee speeltuinen, een sportveld, dierenweide en een tennisbaan waar u en uw kinderen zich heerlijk zullen vermaken. Het overdekt zwembad met Turks stoombad, peuterbad en waterglijbaan is het afgelopen winter volledig gerenoveerd. Door alle ingrijpende veranderingen is deze weer volledig up-to-date. In een aantal schoolvakanties, waaronder de meivakantie, bieden wij een uitgebreid recreatieprogramma voor jong en oud.

Ook zijn op het park meerdere groepsaccommodaties in verschillende prijsklassen aanwezig. In deze huiselijk ingerichte accommodaties kunt u met uw familie genieten van elkaars gezelschap, de parkfaciliteiten en natuurlijk van de mooie omgeving.

De omgeving van Hoge Hexel is goed voorzien van mooie fiets- en wandelroutes in mooie natuurgebieden als het Wierdense veld en de Holterberg. Tevens vertrekt er een MTB-route vanaf het park.

Karakteristieke dorpen als Enter en Ootmarsum geven dat heerlijke Twentse gevoel van onthaasten. Grotere steden als Enschede en Hengelo bieden een mooie combinatie van mooie musea, parken en een gezellige binnenstad. Alle facetten liggen in Twente binnen handbereik.

Bungalowpark Hoge Hexel is hét startpunt om zowel Twente als Salland te ontdekken.
PS: omdat wij sterk waarde hechten aan onze zondagsrust zijn de centrumvoorzieningen op die dag gesloten.

« Terug naar overzicht