Ballonvaren boven Friesland

Scharsterbrug , Friesland

Extra informatie
Prijs vanaf: €165
Aantal personen: 5 tot 200
Voor wie: Mannen, Vrouwen, Stellen, Gezinnen

Naar website

Wij verzorgen ballonvaarten boven Friesland voor gasten. Ballonvaren is onze hobby, wij doen niets liever. Hierdoor weet u zeker dat u de tocht van uw leven krijgt.

Ballonvaren is reizen zonder doel. We zijn afhankelijk van de wind en kunnen alleen met de wind mee varen. Hierdoor is een ballonvaart ook niet te plannen. Wat we wel kunnen doen is een datum afspreken waarop we in principe gaan ballonvaren.

Per vaart kunnen er maximaal 5 passagiers mee. Dit omdat Hollandia Ballooning met kleine ballons vaart. U geniet van de rust tijdens de vaart. Tijdens de vaart is er wel alle gelegenheid voor het stellen van vragen aan de piloot. Indien u met een grotere groep tegelijk wilt varen worden er meerdere ballons tegelijk ingezet.

Op de dag die we afgesproken hebben gaan we kijken of het weer geschikt is voor een prachtige ballonvaart. Hierbij houden we niet alleen rekening met de theoretische geschiktheid van het weer, ook het uitzicht en uw plezier zijn bij onze beslissing belangrijk. Als het weer niet geschikt is, dan maken we een nieuwe afspraak voor de tocht.

Ballonvlucht en ballonvaren in Friesland, over de Friese Meren.
Op zoek naar een origineel cadeau? Geef dan eens een ballonbon cadeau.

Bestel een ballonticket voor een ballonvaart over Friesland.
De ballonvaart in de luchtballon duurt minimaal 1 uur en is inclusief passagiersverzekering, champagnetoast en certificaat.

Ook start vanaf eigen lokatie mogelijk (minimum deelname 5 personen)

« Terug naar overzicht