Autosportfeest op Circuit Park Zandvoort

Zandvoort, Noord Holland

Extra informatie
Prijs vanaf: €10
Aantal personen: 2 tot 1000
Voor wie: Mannen, Vrouwen, Stellen, Gezinnen

Naar website

Circuit Park Zandvoort biedt jaarlijks een zeer uitgebreide en gevarieerde kalender vol spectaculaire topevenementen en internationale hoogtepunten zoals het ADAC GT Masters-weekend, Historic Grand Prix Zandvoort, de Jumbo Familie Racedagen met Max Verstappen en natuurlijk het ‘gedonder in de duinen’ van de DTM.

Ook de knipoog naar het bijzondere verleden van het circuit van Zandvoort wordt volop gemaakt met de F1, Le Mans auto’s, GT’s en toerwagens ‘van toen’ tijdens de Historic Grand Prix.

Het unieke circuittraject wordt door veel coureurs geroemd vanwege de unieke ligging, de uitdagende bochten en de bijzondere accommodatie. Verschillende bekende coureurs en kampioenen, waaronder Jos Verstappen, Lewis Hamilton, Jim Clark en Jackie Stewart schitterden op Zandvoort en werden daarmee tot ‘Zandvoort Legend’ gekroond.

Circuit Park Zandvoort biedt een grote variatie aan evenementen. Elk met een eigen thema, programma. Ook voor de kleinere groepsbudgetten zijn er evenementen die het bezoeken zeker waard zijn.

« Terug naar overzicht